Entenem que la nova situació generada pel COVID-19 ens obliga a, com a mínim de forma temporal si bé indeterminada, a aplicar un nou protocol de seguretat sanitària. Aquest es configura en les següents mesures.

Us d’elements EPI

Els nostres acompanyants patrimonials disposaran i faran servir d’Equipaments de Protecció Individuals, consistents en:

  • Mascareta quirúrgica d’un sol ús
  • Gel hidroalcohòlic

ACTUALITZACIÓ 20.04.2022

A partir del 20 d’abril del 2022 l’ús de la mascareta en espais tancats deixa de ser obligatori. Això no obstant, recomanem el següent criteri d’actuació:

  • Visites guiades exteriors: ús recomanable en aforaments de més del 50% i/o barreja de bombolles de convivència. 
  • Visites guiades interiors: si es pot mantenir distància, mascareta opcional. Allà on no es pugui garantir la distància, millor recuperar-la una estona…
  • Atenció a persones usuàries en espais tancats: si hi ha mesures addicionals (pantalles, distància…) mascareta opcional. Sense distància, mantindrem la mascareta. 

 

mascaret protocol covid

Limitació d’aforaments

Si bé la nostra activitat es duu a terme en espais oberts i en íntim contacte amb la natura, aplicarem una mesura de limitació d’aforament destinada a minimitzar els riscos i fer més plaent l’experiència.

Així, els grups màxims admesos seràn de 30 persones per activitat.

Montbui visites gent

Reserva i pagament

Per tal de garantir la limitació d’aforaments, així com reduïr els riscos generats del contacte, hem implementat un mecanisme de reserva i pagament previ a la visita.

També disposem de mitjans de pagament electrònic eficaços i segurs.

Pay Pal

Materials promocionals i d’informació

Seguirem disposant, com sempre, de materials promocionals i informatius per a que pogueu completar la vostra visita, però us recomanem que feu el salt cap els mecanismes d’informació digital. Una millora per a la salut i el medi ambient.

Tous Nuclis amb encant

Control de traçabilitat

També, com a mesura de precaució, es durà a terme un recull de traçabilitat dels visitants, per tal d’estendre les mesures de protecció més enllà de la visita.

Les dades recollides per aquest motiu tindran caràcter confidencial, com marca el RPD, i amb la única finalitat de garantir la traçabilitat en cas de declaració d’nfecció per COVID-19.