L’Anoia havia estat una de les comarques amb major presència vitivinícola de Catalunya. Però l’arribada de la fil·loxera, i la industrialització de la Conca d’Òdena, amb la indústria paperera i adobera com a pals de paller, acabaren amb un sistema agrícola que avui sembla aliè al territori.

Però prenent com a eix el riu d’Agost, que marca la frontera de les terres de la Conca d’Òdena i les del Penedès anoienc, neix el 2016 un celler que recupera la tradició vitivinícola dels masos Morei, Rossinyol i Llupià, amb una aposta valenta per l’agricultura ecològica i la integració amb l’entorn.

Així, el celler Pla de Morei és la primera mostra de la vinya retrobada a l’Anoia i que, en les visites guiades que us oferim, podreu redescobrir, tot gaudint del paisatge, el patrimoni i la història… a més dels excel·lents vins que neixen en aquest racó de l’Anoia.

Visites guiades el segon  dissabte de cada mes a les 11:00. A partir de 20€ També en visites concertades A tenir en compte per preparar la visita
  • Accés i circulació: fàcil, amb desnivells.
  • Roba i calçat: còmode, calçat de senderisme. (barret a l’estiu)
  • Barreres arquitectòniques: terra sense pavimentar. Pas a gual del riu d’Agost (en ocasions, amb corrent d’aigua +/-20 cm)
  • Pautes de comportament