El darrer poble de l’Anoia abans d’arribar a les pastures i vinyes del Penedès es transforma en un espai especial on l’agricultura, la ramaderia i la producció artesana encara hi tenen un pes clau. En un entorn gairebé únic, amb una evolució moderna que no s’assembla a res del que hi ha al voltant, encara es mantenen propostes gastronòmiques amb forta personalitat.

En aquesta proposta maridem el passat històric, el patrimoni i els productes més representatius d’aquest petit racó de món que heu de descobrir, cosa que us posem ben a l’abast en una visita que inclou també redescobrir la capital dels vins d’altura en una visita i tast únics.

Amb la col·laboració de:

Celler Grapissó

Les Iaies

Mallart Embotits Artesans

Formatgeria Ancosa

A partir de 10 €.

Calendari: 10 d’abril, 12 de juny, 11 de setembre i 13 de novembre. 12:00h

Punt de trobada i inici: Oficina d’Informació Turística i Cultural

A tenir en compte per preparar la visita
  • Accés i circulació: fàcil, amb desnivells.
  • Roba i calçat: còmode, calçat sense talons. (barret a l’estiu)
  • Barreres arquitectòniques: ruta urbana. Carrers empedrats.

Com arribar-hi: