Igualada, capital de la comarca de l’Anoia, és una ciutat coneguda per ser un centre industrial, tant pel que fa al tèxtil (molt més rellevant en el passat que no pas avui) com per, sobretot, l’adoberia en pell. Però molt abans del Rec, molt abans dels fusos i els telers, Igualada creix al voltat d’una cruïlla de camins. Descobreix, amb aquesta visita guiada, els orígens mil·lenaris de la ciutat d’Igualada i recorre les seves línies de muralla, alhora que descobrim els principals elements patrimonials del nucli antic igualadí.
Recorrerem els carrers del nucli antic d’Igualada, on trobarem alguns dels portals medievals, la ubicació de la mota defensiva que originà la ciutat i, també, la organització del mercat principal de la comarca de l’Anoia.
  Visites el tercer diumenge de cada mes a les 12:00 Punt de Trobada i inici de les visites: Oficina d’Informació Cultural i Turística d’Igualada (c/ Garcia Fossas, 2) A partir de 5,00€ També en visites concertades A tenir en compte per preparar la visita
    • Accés i circulació: fàcil, amb desnivells.
    • Roba i calçat: còmode, calçat sense talons. (barret a l’estiu)
    • Barreres arquitectòniques: ruta urbana. Lleugers desnivells.
    • Pautes de comportament
   Monbus-Hispano Igualadina