El passat 13 de juny estrenàvem les noves visites guiades al Pla de Morei: la vinya retrobada. Però la visita més especial arribava tres dies més tard, ara fa encara no una setmana, el dimecres 17 de juny, rebiem com a convidats diversos membres del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona de la comarca de l’Anoia.

Aquesta era una visita molt especial, ja que cada any, i des de fa tres, el Col·legi ha esdevingut un dels nostres clients més fidels. Enguany, però, ens havien sol·licitat una visita especial que no es podia realitzar a causa, sobretot, de les restriccions imposades a causa del COVID-19. No volíem, però, que aquest col·lectiu tan especial es quedés sense la seva oportunitat de tornar a gaudir del patrimoni de l’Anoia i, juntament amb el celler Pla de Morei vàrem decidir organitzar i regalar-los aquesta experiència que, com indiquen les imatges que acompanyen aquesta breu nota, van gaudir sobradament.

Ells i elles s’ho mereixen;  però tú també, i ara tens la oportunitat d’escapar-te a l’Anoia, en visites com aquesta descoberta de la vinya retrobada.

*Fotografies cedides per Joan Carulla