El mes de setembre és el de la tornada a la “normalitat”. Durant aquests dies, en els que no hem parat, sembla que tot es relaxi, però la fi de l’agost ens duu a un nou estat mental: toca tornar a l’escola, a la feina i als horaris habituals.

Però enguany hi tornem amb una certa recança, un cert neguit. Per a fer-vos més fàcil la tornada a la normalitat hem preparat una sèrie de mesures que han de garantir la seguretat. A més del protocol COVID-19 que ja hem anat aplicant des de l’inici del desconfinament (i que podreu consultar aquí) hem implementat mesures noves que ja volíem posar en marxa: la reserva anticipada i el pagament amb targeta de crèdit, dues mesures que han arribat per quedar-se i que hem anat assajant durant les darreres setmanes.

Recordeu, doncs, de fer la vostra reserva i mantenir la tranquil·litat: a Anoia Patrimoni volem seguir mantenint la seguretat com un dels nostres principals valors.

Una tranquil·litat que ve reforçada amb les recomanacions oficials. Us deixem un extracte del DOGC del passat 29 d’agost, que seguirem.

-2 Reunions i/o trobades (familiars i de caràcter social) Es prohibeixen les trobades i reunions de més de deu persones tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic. També resten excloses de la present Resolució les activitats culturals, d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions tant en recintes estables, com ara teatres, cinemes, carpes de circ o similars, sempre que es compleixen les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT.