Els nostres serveis patrimonials, dirigits a particulars o administracions, tenen com a objectiu conèixer, dinamitzar i posar en valor el patrimoni.

A Anoia Patrimoni oferim serveis ajustats a les seves necessitats en la conservació, investigació i promoció del patrimoni històric, cultural i arqueològic en tant que som especialistes: historiadors, arqueòlegs i comunicadors.

Oferim, doncs, els següents serveis:

 
 

Acompanyament patrimonial

El patrimoni, per a ser comprès i valorat, necessita persones que l’expliquin; apropant-lo a la realitat de les persones que l’han de descobrir.

El nostre servei d’acompanyament patrimonial té com a objectiu apropar el patrimoni al gran públic, amb discursos i eines específiques per a cada tipus de públic: sènior, familiar, escolar, etc.

Nosaltres ens desplacem a l’espai patrimonial i acompanyem els visitants fent-los viure una nova experiència de descoberta de la pròpia història.

En aquest sentit, ens avalen les nombroses experiències que oferim, així com productes específics creats per a ocasions especials.

Visites disponibles en català, castellà, anglès i francès. Consulteu-ne la disponibilitat.

vull saber-ne més

Central de reserves

Servei dirigit a la promoció del patrimoni i dedicat a aquelles persones i institucions propietàries de patrimoni visitable que vulguin gestionar, de forma centralitzada i coordinada, les seves visites. El complement perfecte i imprescindible per a un bon acompanyament patrimonial.

Gestionem les seves comunicacions per via telefònica i telemàtica, alhora que coordinem els diversos elements derivats: coordinació de visites i acompanyants, gestió econòmica, calendarització, etc.

vull saber-ne més

Elaboració i revisió de continguts

Conèixer el patrimoni és, com gairebé tot, un nou coneixement. Però, perquè aquest arribi al gran públic, son necessàries eines de comunicació i difusió d’aquest.  També és important revisar-lo periòdicament, ja que, ocasionalment, poden aparèixer elements i aspectes fins al moment desconeguts i que poden aportar, no només un coneixement més profund, sinó també un nou valor experiencial.

Aquest servei mostra diverses opcions, cadascuna d’elles personalitzada a les necessitats de cada client, complementàries entre elles i, també, individualitzades en la seva execució.
 
  • Monografies d’història local
  • Monografies d’elements patrimonials
  • Publicacions divulgatives i publicitàries
  • Webs i Xarxes Socials
  • Notes de premsa
  • Materials didàctics
  • Materials audiovisuals, multimèdia i de noves tecnologies
  • Senyalització i cartelleria
vull saber-ne més

Assessorament en gestió del patrimoni

La gestió del patrimoni és una tasca complexa i en la que intervenen diversos factors: econòmics, publicitaris, de personal i de coneixement. Des d’Anoia Patrimoni oferim un servei integral d’assessorament en aquest sentit, oferint solucions per al manteniment econòmic i l’obtenció d’ajudes i subvencions, solucions per a la promoció del patrimoni i,  també, eines de preservació i recuperació.

vull saber-ne més

Gestió d’equipaments patrimonials

A Anoia Patrimoni tenim l’experiència necessària per a dur a terme la gestió integral d’elements patrimonials: acompanyament patrimonial, obertura, publicitat… fer visible el patrimoni és la nostra raó de ser i en som especialistes.

vull saber-ne més